Alle ruimte om te genieten

Project Rijnoever verrast met ongekende mogelijkheden!

Aan de Dammekant te Bodegraven, dicht bij het centrum van Bodegraven, gaat Boer Projectontwikkeling B.V. acht vrijstaande woningen ontwikkelen langs de Rijn. Deze worden naar uw eigen wensen gerealiseerd. Tijdens het bouwproces wordt u vanaf het ontwerp tot na de oplevering volledig begeleid. De kavels variëren in oppervlakte van ca. 310 tot bijna 550m².

Voor de ontwikkeling van dit project is uitgegaan van een basiswoning. Het is een karakteristieke woning met uitzicht op een landelijke omgeving aan de voorzijde. De woningen hebben, anders dan de bestaande woningen in de directe omgeving, een voortuin, waardoor er afstand is tussen de weg, het voetpad en de woning. Dit biedt u de mogelijkheid om op een bankje voor uw huis tot laat in de avond te genieten van de zon.
Elke kavel biedt plaats aan twee auto's. Visite parkeert hun auto op de daarvoor nieuw aangelegde parkeerplaatsen. Een nieuw voetpad, dito straatlantaarns en mooie bomen en struiken zorgen ervoor dat het straatbeeld een geheel vormt met de omgeving.

De achterzijde van de woning is gelegen op het zuidoosten en heeft een ruime, zonnige achtertuin direct aan de Rijn met aanlegplaats. Zodra het weer het toelaat kunt u daar in het zonnetje ontbijten, met uitzicht op de sloepjes en voorbij zwemmende eendjes. Dat is nog eens fijn wakker worden! Dit vrolijke schouwspel verveelt nooit, dat verzekeren we u.

Zorgeloos wooncomfort

shutterstock-225967027.480x0

Alle woningen in project Rijnoever worden onder garantie van Woningborg gebouwd. Dit geeft u een aantal zekerheden en bescherming tijdens de bouw én na de oplevering. Het bouwplan van uw woning wordt integraal door Woningborg beoordeeld, waarbij men zowel naar financiële, juridische en technische zaken kijkt.

Energiezuinig bouwen

campagnebeeld-vrom-energielabel-25x25-300dpi-rgb-jpg.480x0

Uw woning in project Rijnoever heeft een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4, hetgeen vergelijkbaar is met een energielabel van A++ / A+++ in de bestaande bouw*. Dit houdt in dat uw woning standaard voldoet aan de hoge eisen die de overheid stelt op het gebied van energiezuinigheid. Om aan de EPC-norm te voldoen en zo veel mogelijk comfort te bieden, wordt veel aandacht besteed aan goede isolatie van de woning, de juiste details en uitgekiende verwarmings- en ventilatie-installaties. Indien gewenst kan de lat nog hoger gelegd worden richting energieneutraal.
*Bron: energievastgoed.nl

Een naam in bouwen

boerlogo.480x0

Het is goed om te weten dat de realisatie van de woningen in handen is Boer Bouw B.V. uit Nieuwerbrug. Al sinds 1931 bewijst het middelgrote familiebedrijf dat het een betrouwbare bouwpartner is met servicegerichte vakmensen, die alles in het werk stellen om bouwprojecten van een hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Ontwerp uw eigen droomwoning
rondje3.480x0

Alle woningen worden ontworpen door Ben Kraan Architecten. Kraan is u wellicht bekend want het full service bureau is sinds de oprichting in 1975 een gevestigde naam in Bodegraven en omstreken...

Meer lezen over Ben Kraan

Interesse?
shutterstock-50436892.480x0

Hebben wij uw interesse gewekt? 
Neem dan contact op met één van de makelaars of vul het formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naar contact